Ünlü Yönetmenden Araklı Emniyetine ziyaret

Sen Anlat Karadeniz dizisinin Yönetmeni Osman Sınav Araklı Emniyet Müdürü Mehmet Ortaasyalı'yı ziyaret etti.

06 Eylül 2018 Perşembe 09:41
Ünlü Yönetmenden Araklı Emniyetine ziyaret

Sen Anlat  Karadeniz  dizisinin çekimleri Araklı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde başlamadan önce Yapımcı ve Baş Yönetmen Osman Sınav  Araklı  emniyet  müdürlüğü görevine yeni atanan  Mehmet Ortaasyalı'yı makamında  ziyaret ederek hem hayırlı olsun dedi hemde  Sen anlat  Karadeniz  dizisizinin   Araklı ve  Sürmene   çekimlerinde   Emniyet  Müdürlüğünün çekimleri  sırasında  gösterdikleri   yakın  ilgi ve  alakadan  dolayı  teşekkür etti. Araklı Emniyet  Müdürü  Mehmet Ortaasyalı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek  Karadenizin ve Trabzon'un tanıtımı ve  özellikle Araklı ve Sürmene İlçemize Maddi manevi katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum , yeni sezon çekimlerinde başarılar diliyorum dedi. 

Daha sonra Araklı Emniyet Müdürü Mehmet Ortaasyalı'yı Karadenizli sanatçı Zihni Cihan ziyaret etti.Cihan, Araklı  İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan  Mehmet  Ortaasyalı'nın   ilçe halkının huzurlu bir yaşam sürmesi için çalıştığını dile getirdi.  “Öncelikle güzel beklentiler var.. Sizin göreviniz  Araklı  halkının güvenini ve huzurlu bir yaşam sürmesini sağlamak. . Araklı halkının  yanınızda olduğunuzu  bilmeniz  ayrıca bir destek ve gurur kaynağı. Bu desteği biz arkanızda hissettiğiniz sürece görevinizi en iyi şekilde yapacağınıza inanıyorum  dedi..

Son Güncelleme: 06.09.2018 10:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.