Unutmadık, unutturmayacağız

MOBİAD Başkanı Alper Bektaş 15 Temmuz Darbe girişimini anma günü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

15 Temmuz 2018 Pazar 13:35
Unutmadık, unutturmayacağız

15 Temmuz 2016 tarihinde Türk Milletinin bölünmez bütünlüğüne karşı yapılan hain darbe girişiminin 2. Yıl dönümü münasebetiyle açıklamalarda bulunan MOBİAD Başkanı Alper Bektaş, ‘Bu millet Türkiye Cumhuriyeti’nin tek bir ferdi kalıncaya kadar yıkılamayacağını, tankın tüfeğin millete karşı işlemediğini tüm dünyaya göstererek önemli bir zafere imza atmıştır’ dedi.

Dünya tarihinde milletin partili partisiz, yaşlı genç demeden top namlularının önüne göğsünü siper ettiği böylesine şanlı bir zafere daha şahit olmadığını belirten Bektaş, ‘Bu millet Malazgirt zaferinde, Kurtuluş savaşında, İstiklal savaşında nasıl göğsünü siper etmiş, nasıl ‘Millete rağmen hiçbir şey olmaz’ demişse o kanlı gecede 15 Temmuz 2016 tarihinde de aynı iradeyi göstermiş, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kast eden FETÖ Terör örgütü mensuplarını ve onların destekçilerini can siperhane bir şekilde püskürtmüş, ülkesinin Başkanı Sayın Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a da sahip çıkmıştır.

Dünya tarihinde eşine zor rastlanan bu tarihi olayda şükürler olsun ki millet devletini hainlere teslim etmemiş, tankların, topların önüne bedenlerini siper etmiş, savaş uçaklarına dahi kafa tutacak bir iradeyi ortaya koymuştur.Aziz Türk Milleti, darbecilere darbe yapmış ve iradesini bir avuç darbeciye çiğnetmemiştir. Hain darbeciler, ülkemizi parçalayacaklarını, devleti teslim alabileceklerini sanmışlar; ancak Kahramanlıkları ile tarihe not düşmüş Yüce Türk Milleti tıpkı Çanakkale’de, İstiklal Savaşı’nda ve bin yıl önce Malazgirt’te olduğu gibi cesaretleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla bütün dünyaya demokrasiye olan inancını bir kez daha ilan etmiş ve kendisi üzerinde oynanacak oyunları yine kendi azim ve kararlılığıyla yok edeceğini göstererek tekrardan destan yazmışlardır. Bu vesile ile tüm üyelerimiz adına 15 Temmuz 2016 günü göstermiş oldukları kahramanlıklarla tarih yazan, bu uğurda ölmekte asla korkmayan, canını seve seve feda ederek vatanını, milletini ve bayrağını hiçbir zaman teslim etmeyen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize sağlıklı bir ömür temenni eder, ailelerine sabırlar dilerim.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.