Üretici soyuluyor

Bir yandan fırsatçı tüccar diğer taraftan hırsızlar üretici soyuluyor

10 Ekim 2018 Çarşamba 09:05
Üretici soyuluyor

Bu yıl özel sektörün kucağına atılan fındık üreticisinin başı şimdi de hırsızlarla dertte. Vatandaşın alın terini çalan hırsızlar ise ne hikmetse bulunamıyor

Karadenizli binlerce fındık üreticisi, TMO’nun bu yıl ‘Tasarruf tedbirleri’ gerekçe gösterilerek fındık almayışına mı yansın, fındığın para etmeyişine mi yoksa onca emeğin hırsızlar tarafından yok edilmesine mi? Arsin’de son günlerce üst üste yaşanan fındık hırsızlığı vatandaşları tedirgin etti.

Depolardaki fındıklara dadanan hırsızların son 1 haftada 5 tondan fazla fındık çaldığını belirten vatandaşlar, “Her ne hikmetse hırsızlar çalıyor, ama bir türlü bulanamıyor. İlçenin her yerinde kameralar var ama kimse incelemiyor bunları galiba. Gerçi hırsız bir kapıdan girse diğerinden çıkıyor” dedi.

Sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.