Usta ,itirazımız var

Olaylı Trabzon Ortahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 2. Genel Kurulu sonrası açıklamalarda bulunan Trabzon Şoförler odası Başkanı Ömer Hakan Usta ,genel kurul oldu bittiye getirilmiştir bunu kabul etmemiz mümkün değildir dedi.

21 Ekim 2018 Pazar 13:59
Usta ,itirazımız var

Trabzon Ortahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 2. Genel Kurulu sonrası açıklamalarda bulunan Trabzon Şoförler odası Başkanı Ömer Hakan Usta ,genel kurul öncesindeki yaşaşan arbedenizn tek nedeni bakanlık temsilcisinin yok sayılmasıdır yetkili içeriye girebilir diyor ancak onlar hayır giremez diyor uygunsuz bir genel kurul yapmışlardır oldu bittiye getirilmiştir  ancak biz bunu kabul etmiyoruz yetkilileri göreve çağırıyoruz biz gerekli yerlere itirazımızı yaptık dedi. Usta, bana konuşma hakkı bile vermediler genel kurul iptal olacaktır diye düşünüyorum.Birilerinin söylediğinin aksine genel kurula siyaset karışmamıştır böyle bir durum söz konusu değildir .Kooperatif seçimi olmasına rağmen sanki şoförler odası seçimi gibi bana laf sokup durdurlar göreve geldiğim 9 aydır 9 projeyi hayata geçirdim onların eksiklerini tamamlamaya  çalışıyorum 12 sene görev başındaydılar ne yaptılar? biz önümüze bakıyoruz dedi.

Bakanlık kararına uyulmadan gündemde oylama yaptılar ve seçim yapılmadan genel kurulu bitirdiler  utanç verici bir genel kurul olmuştur şahsımla  ilgili hdp sözlerinide aynen iade ediyorum15 temmuzda ben meydanda sabaha kadar çocuklarımla ağlıyordum kendisi ve o çok sevdiği başkanı nerdeydi bunu herkes biliyor dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.