Uzungöl yolu trafiğe açıldı

Uzungöl Yolu üzerinde Dernekpazarı Çaykara yönü istikameti 3. Km de meydana gelen kaya hareketlenmesi üzerine tehlike yaratan kayalar temizlendi.

07 Temmuz 2019 Pazar 14:19
Uzungöl yolu trafiğe açıldı

Uzungöl Yolu üzerinde Dernekpazarı Çaykara yönü istikameti 3. Km de meydana gelen kaya hareketlenmesi üzerine inceleme başlatıldı.
Karayoluna dikey 400 metre mesafede duran, 2 araç büyüklüklüğündeki kaya kütlesinin düşme riski tespit edildi.Dernekpazarı Kaymakamlığı ve Karayolları ekiplerinin ortak çalışması ile bugün söz konusu kayanın yerinden alınması çalışması tamamlandı.30 + 25 dakika 2 ayrı periyotta araç trafiği durduruldu ve tehlike yaratan kaya kriko ile düşürülerek Uzungöl Yolunda güven sağlanarak trafiğe açıldı.
Dernekpazarı Kaymakamı Murat YILDIZ, kaymakamlık sosyal medya hesabı üzerinden çalışma esnasında görev alan karayolları ve jandarma personeline ve araç trafiğinin durdurulması esnasında sabır ve anlayış gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.