Vaatler artık hayat bulsun

2020 Trabzon’un projeleri için atılım yılı olsun

01 Ocak 2020 Çarşamba 13:45
Vaatler artık hayat bulsun

Yeni yıldan şehrin beklentisi çok büyük. Trabzonlu artık vaat edilen projelerin tek tek hayata geçmesini istiyor. Yoksa 2020 yılı da şehir için “yalan” olur

MEGA PROJELER

Bugün 2020’nin ilk günü ve yeni yılda Trabzon’un beklentisi çok büyük. Trabzonlu yıllardır vaat edilen ancak bir türlü şehirle buluşturulamayan projelerin bir an önce hayata geçmesini bekliyor. Kanuni Bulvarı, Güney Çevre Yolu, Demir Yolu Projesi, Yatırım Adası, Şehir Hastanesi, Deniz Üssü ve havalimanının büyütülmesi ibi mega projelerin ivedilikle Trabzon ile buluşturulması artık olmazsa olmaz.

HIZLANDIRILSIN

Mega projelerin yanı sıra Trabzonlu; otogarın yenilenerek, hafif raylı sistemle şehrin buluşmasını ve şehir içi trafiğin yeniden düzenlenip dolmuşların modernizasyonunu beklerken, Millet Bahçesi Projelerinin tamamlanması da talepler arasında. Şehirde Gülcemal gibi yaşam alanlarının arttırılması da talep edilirken, Trabzonlu; dört bakan ve milletvekillerinin şehre vaat edilen yatırımların takibini yapıp hızlandırılmasını da istiyor.

Sonnokta gazetesi
 

Son Güncelleme: 01.01.2020 13:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.