Vahapoğlu:Kendi belediyelerine de güvenmiyorlar

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, Ak Parti Hükümetinin kendi belediyelerine de güvenmediğini ifade ederek, her zamankinden daha fazla Milli Görüş Belediyeciliğine ihtiyacımız var dedi.

02 Kasım 2018 Cuma 14:57
Vahapoğlu:Kendi belediyelerine de güvenmiyorlar

Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatının aylık olağan ilçe divan toplantısının bu ay ki ana gündemi yerel seçimler oldu.

Geniş katılım ile gerçekleştirilen ilçe divan toplantısında konuşan Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, Ak Parti Hükümetinin kendi belediyelerine de güvenmediğini ifade ederek, her zamankinden daha fazla Milli Görüş Belediyeciliğine ihtiyacın olduğunu söyledi.Yolsuzluk, rüşvet, hırsızlık, ahlaksızlık vb. bütün olumsuzlukların son 16 yılda hızla arttığını sözlerine ekleyen Vahapoğlu, "Toplumun bütün kesimlerini kapsayan ve her vatandaşın çekinmeden ifade ettiği yolsuzluk, rüşvet, hırsızlık, ahlaksızlık vb. sorunların ayyuka çıktığı ve normalleştiği günümüzde Milli Görüş anlayışına sahip bir belediyeciliğe nefes ihtiyacımız gibi muhtaç olduğumuzu bilmemiz gerekiyor." dedi.

Ekonomi konusuna da değinen Vahapoğlu, "Doların bahane gösterilerek neredeyse her ürünün zamlandığı günümüzde, hükümet yetkilileri vatandaşın kemer sıkmasını beklerken, kendileri lüks ve israf yaşantısından geri durmuyorlar. " diyerek vatandaşın kemerinde sıkacak delik kalmadığını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.