Vakfıkebir OSB’de arazi tahsisleri başlıyor

Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet toplantısı gerçekleştirildi.

08 Ağustos 2019 Perşembe 14:55
Vakfıkebir OSB’de arazi tahsisleri başlıyor

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında yapılan toplantıya, Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Belediye Başkanı Muhammet Balta,  Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası adına müteşebbis heyette bulunan meclis üyeleri Şaban Bülbül, Ekrem Çapkınoğlu ve Aydın Kanber ile diğer ilgililer katıldı.

TTSO Meclis Üyesi Şaban Bülbül, Vakfıkebir OSB arazisinde 64 parsel olduğunu belirterek, “Bu parseller değişik özellik ve büyüklüklerde ve birleştirilme imkânları da var. Kriz döneminde yatırım yapmak için uğraşan işadamlarımızın önünü açmak için gerekli neyse yönetim kurulu olarak onu yapmak istiyoruz. Vakfıkebir OSB’den yer tahsisi yapmak isteyen işletmeler Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’ne başvurup dosyalarını teslim etmelidir. Hedefimiz yılsonuna kadar tüm talepleri karşılamak ve tüm parselleri tahsis etmektir” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.