Vakfıkebir’de Caferli-Rıdvanlı Grup Yolu asfaltlanıyor

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinin en önemli grup yollarından birisi olan Caferli Mahallesi-Rıdvanlı Mahallesi Grup Yolu’nda asfaltlama çalışmaları yapılıyor.

07 Kasım 2017 Salı 12:04
Vakfıkebir’de Caferli-Rıdvanlı Grup Yolu asfaltlanıyor

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ve AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Vakfıkebir’de birikmiş 30 yıllık yol sorununu çözebilmek için büyük bir yol hamlesi başlattıklarını belirten Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “İlçe halkımızın bizlerden en büyük beklentilerinden birisi yollarda yaşanan sorunların çözülmesiydi. 41 ayda, 250 kilometre beton yol, 45 bin m asfalt yol yaptık. 46 bin m sanat yapısı (taş duvar) inşa ettik. Bununla da yetinmiyoruz. Çalışmalarımız ilçemizin çeşitli noktalarında devam ediyor. Caferli Mahallesi-Rıdvanlı Mahallesi Grup Yolu ilçemizde en yoğun araç geçişinin olduğu grup yollarından bir tanesidir. Mevcut asfaltın bozulması dolayısıyla sıkıntılar yaşanıyordu. Yolumuza Büyükşehir Belediyemiz tarafından 4 bin 500 ton asfalt dökülüyor. Bizlerde yapılan çalışmaları yerinde görmek ve incelemek istedik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na ilçemize verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.
AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu ise, “İlçemizde her alanda çok önemli projeler yapılıyor. Belediyemiz tarafından ilçe tarihinin en büyük yol hamlesi gerçekleştiriliyor. Caferli Mahallesi-Rıdvanlı Mahallesi Grup Yolu’ndaki mevcut asfaltın bozulması dolayısıyla vatandaşlarımızın yeniden asfaltlama çalışmaları yapılması yönünden talepleri vardı. Bu doğrultuda başlatılan çalışmaları başkanımızla birlikte yerinde inceledik. Büyükşehir Belediye Başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.