Vali İsmail Ustaoğlu'nun "Kadir Gecesi" Mesajı

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

31 Mayıs 2019 Cuma 10:48
Vali İsmail Ustaoğlu'nun "Kadir Gecesi" Mesajı

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Kadir Gecesi dolayısıyla yayınladığı mesajında On bir ayın Sultanı Mübarek Ramazan-ı Şerif’i uğurlamayı hazırlanırken, Kadir Gecesi’ne erişmenin heyecan ve coşkusunu tüm Müslümanlar olarak hep birlikte yaşıyoruz.

Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’de, bin aydan daha hayırlı olduğu ifade edilen Kadir Gecesinin aynı zamanda esenlik dolu olduğuna işaret edilmektedir. Hiç şüphesiz bu mübarek gece, gönül dünyamızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için bizlere eşsiz bir imkân ve fırsat sunmaktadır.

Bu mübarek geçinin getirdiği esenlik ve selametin, tüm yurdumuzu, milletimizi ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatmasını, yeryüzünde barış ve huzurun artmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan diliyor, tüm Trabzon’lu hemşehrilerimin Kadir Gecesini tebrik ediyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.