Vali Ustaoğlu, Of 'ta incelemelerde bulundu

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Of ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

05 Eylül 2019 Perşembe 16:38
Vali Ustaoğlu, Of 'ta incelemelerde  bulundu

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Of ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ziyarette Vali Ustaoğlu’na ilçe Kaymakamı Eyüp Fırat, ilçe Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, DSİ Bölge Müdür Vekili Emre Akçalı ve ilgili personel eşlik etti.

İlk olarak Of ilçesi Solaklı Vadisinde yapımı devam eden ıslah çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Ustaoğlu’na, DSİ Bölge Müdür Vekili Emre Akçalı çalışmalar hakkında brifing sundu.

Vali Ustaoğlu, burada yapılan çalışmalarla sel ve taşkın tehlikelerinin büyük oranda önüne geçileceğini söyledi.

150 yatak kapasiteli yeni Of Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Vali Ustaoğlu, Kaymakam Eyüp Fırat ve Belediye Başkanı Sarıalioğlu’ndan çalışmaların son durum hakkında bilgi aldı.

Buradaki incelemelerin ardından Vali Ustaoğlu, Sıraaağaç Mahallesinde bulunan ve yenileme çalışmaları devam eden Çakıroğlu İsmailağa Konağı ile restorasyon projesi hazırlanan tarihi Hacı Dursun Efendi Camii’ni ziyaret etti.

Son olarak yapımı büyük ölçüde tamamlanan Of Spor Kompleksini de ziyaret eden Vali Ustaoğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Son Güncelleme: 05.09.2019 16:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.