Vali Ustaoğlu Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

2019-2020 Eğitim-öğretim yılının birinci döneminin sona ermesiyle birlikte Trabzon’da 140 bin 300 öğrenci karne aldı.

17 Ocak 2020 Cuma 12:10
Vali Ustaoğlu Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

Yeşilova Kemal Bülbül Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, öğrencilere karnelerini dağıttı. İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, okul yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen törende konuşan Vali Ustaoğlu, “Bizim için önemli olan ülkemizin milletimizin geleceğidir. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine taşıyacak olan her açıdan yetişmiş gençlerimizdir. Bu yüzden geleceğimizin teminatı çocuklarımızın en güzel şekilde yetişmeleri bizlerin en temel görevidir” dedi.
Vali Ustaoğlu, öğrencilere karnelerini vererek onlara hitaben yaptığı konuşmasında, “Notlarda kırıklar olabilir ama önemli olan aynı heyecanla ve aynı inançla çalışmaya devam etmektir. Bu şekilde çalıştıktan sonra aşılamayacak hiçbir engel yoktur. Kendinize güvenin ve hayal kurun. Tatil sürecinizde bol bol dinlenin, tatilinizi verimli geçirin. İkinci döneme iyi bir şekilde hazırlanarak yolumuza devam edeceğiz. Sizleri tebrik ediyorum, ailelerinizle birlikte güzel bir tatil geçirmenizi temenni ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.