Vali Ustaoğlu, Şehit Aileleri ve Gazilerle iftarda buluştu

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu iftar programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

10 Mayıs 2019 Cuma 10:43
Vali Ustaoğlu, Şehit Aileleri ve Gazilerle iftarda buluştu

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve eşi Şenay Ustaoğlu, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen iftar programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

İftar programına Vali Ustaoğlu ve eşi Şenay Ustaoğlu’nun yanı sıra, Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan,  İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen,İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Gürmen İlhanoğlu, Garnizon Komutan Vekili Ahmet Burak Yürüten, Trabzon Milletvekilleri Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, il protokolü, şehit aileleri ve gazilerimiz katıldı.

Programda konuşan Vali Ustaoğlu, “Şahadet mertebesine erişen tüm şehitlerimizin aziz hatıralarını yüreğimizde taşımak, onların emaneti olan değerli ailelerine sahip çıkmak, acılarını paylaşarak çare üretmek, bizlerin üzerine düşen milli görevin ötesinde büyük bir onur ve vefa borcudur. Ülkemizin her köşesinde vatanımızın, milletimizin bütünlüğü için kahramanca mücadele eden askerlerimize ve polisimize Allahtan kolaylıklar diliyorum. Başta buradaki ailelerimizin evlatları olmak üzere bu mücadelede şehit düşen evlatlarımıza Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum” dedi.

Daha sonra Vali Ustaoğlu ve eşi şehit yakınları ve gazilerle sohbet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.