Vali Ustaoğlu: Trabzon’un geleceğe yönelik vizyon projeleri TTSO tarafından yapılmış

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Başkan M. Suat Hacısalihoğlu’ndan yürütülen projelerle ilgili geniş bilgi alan Vali Ustaoğlu, “Trabzon’un geleceğe yönelik vizyon projeleri Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılmış. Bu projelerin en kısa sürede hayata geçmesi için el birliğiyle çalışacağız. Bunlar hayal değil, gerçek ve Trabzon’un çok özel vizyon projeleri” dedi.

22 Kasım 2018 Perşembe 13:23
Vali Ustaoğlu: Trabzon’un geleceğe yönelik vizyon projeleri TTSO tarafından yapılmış

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Nalbant, yönetim kurulu ve meclis başkanlık divanı üyeleriyle bir araya geldi. TTSO Başkanı Hacısalihoğlu, başta Yatırım Adası, İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi, turizm projeleri, turizmde yeni yapılanma modeli ve Fuar ve Kongre Merkeziyle ilgili Vali Ustaoğlu’na geniş çaplı bilgi verdi, çeşitli konularda odanın görüşlerini aktardı.

TTSO’nun yürüttüğü projeleri ilgiyle takip eden Vali Ustaoğlu, şehrin en önemli kurumlarının başında gelen Ticaret ve Sanayi Odası’nın ekonominin rehber ve lokomotif kuruluşu olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:“Şehrin Valisi olarak, katkı yapma adına yapabileceğimiz ne varsa yanınızdayız. Trabzon, tarihi, kültürel ve ticari yönden çok önemli bir şehir. Ticaret ve Sanayi Odası da neredeyse 140 yıldır faaliyette. Yani Trabzon’un ekonomik dinamizmi, çok eskilere dayanıyor. Önemli ve fonksiyonel bir liman kenti olan Trabzon’u global dünya ile rekabette, istihdamda ileri taşımak için yapılacak çalışmalar ve uluslararası organizasyonları önemsiyoruz. 24 saat canlı hayatın bulunduğun, her alanda kendinden söz ettiren bir şehir olan Trabzon’u elbirliğiyle, ortak akılla geleceğe taşımak konusunda gayret göstereceğiz. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik şartlarda yapılacak her çalışma, her proje, bir evin daha bacasının tütmesi çok önemli. İşadamlarımız bu anlamda çok önemli bir görevi ifa ediyor. Ekonomi dinamik olur ve gelişirse herkes kazançlı çıkar. Şehrin huzur ve güvenine katkı sağlayan en önemli unsur ekonomidir. Trabzon’un geleceğe yönelik vizyon projeleri Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılmış. Bu projelerin en kısa sürede hayata geçmesi için el birliğiyle çalışacağız. Bunlar hayal değil, gerçek ve Trabzon’un çok özel vizyon projeleri.”

TTSO ÖZEL İPEKYOLU MÜZESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ayrıca TTSO Özel İpekyolu Müzesi’ni de ziyaret etti. Başkan M. Suat Hacısalihoğlu’ndan müze hakkında bilgi alan Vali Ustaoğlu, eserleri de ilgiyle inceledi. Vali Ustaoğlu ayrıca Müze Şeref Defteri’ni de imzaladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.