Vali Ustaoğlu, TSGİAD’ın projelerine dikkat çekti

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ,İş adamlarımız güçlü olursa devletimiz güçlü olur!

03 Şubat 2020 Pazartesi 14:58
Vali Ustaoğlu, TSGİAD’ın projelerine dikkat çekti

Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği Başkanı Adem Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu makamında ziyaret etti.

KÖTÜ ALGIYLA MÜCADELE EDECEĞİZ

TSGİAD Başkanı Adem Kahraman yaptığı açıklamada, “Yapılan görüşmede ülkemizin genel ekonomik durumu ve bölgemizdeki jeopolitik gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Ayrıca mevcut ekonomik ve jeopolitik gelişmelerin Trabzon ilimize yansımaları, turizm sektöründeki gelişmeler ve Trabzon ilimizde devam eden yatırımlar hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Bunun yanında son dönemde Trabzon şehrimiz hakkında gerek spor alanında ve gerekse turizm alanında oluşturulmaya çalışılan negatif algı ile nasıl mücadele etmemiz gerektiği hakkında görüş alışverişinde bulunduk” ifadelerini kullandı.

FİKİRLERİNİZ ÇOK ÖNEMLİ

Sanayici ve işadamlarının güçlenmesinin, devletin güçlenmesi anlamına geldiğini ifade eden Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, “TSGİAD çok önemli bir STK’mız. Projeleri ve fikirleri bu şehir için önemli. Sizleri önemsiyoruz. Sizin güçlenmeniz demek, devletin güçlenmesi demektir. Sizlerin sayesinde ekonomimiz güçleniyor.

ÇOK ÜRETMELİYİZ

Dünyada söz sahibi olabilmemiz için güçlü bir ülke olmalıyız. Bunun için de çok çalışmalıyız. Çok üretmeliyiz. Bunu yaparken de yatırımcılarımızın, işadamlarımızın önünü açmalıyız. Siz değerli işadamlarımızın her alanda destekçisi olmaya gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.