Vali Ustaoğlu ve Başkan Kara esnafa koronavirüs uyarısında bulundu

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, “Yoğunlaştırılmış Tematik Denetimler” kapsamında Tabakhane ve Meydan civarında ziyaretler yaparak esnaf ve vatandaşlara koronavirüs tedbirlerine yönelik uyarılarda bulundu.

24 Mart 2021 Çarşamba 10:21
Vali Ustaoğlu ve Başkan Kara esnafa koronavirüs uyarısında bulundu

TESOB’U ZİYARET ETTİ

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni ziyaret ederek Başkan Metin Kara ile görüştü. Başkan Kara, Vali Ustaoğlu’na tematik denetimler kapsamında yapılan bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kara ayrıca esnaf ve sanatkârların başta kısmi açılma olmak üzere pandemi dönemindeki talepleriyle ilgili Vali Ustaoğlu’nu bilgilendirdi.

ESNAFI ZİYARET ETTİLER

Vali Ustaoğlu ve Başkan Kara daha sonra Tabakhane ve Meydan civarında ziyaretlerde bulunarak esnaf ve vatandaşlara koronavirüs tedbirlerine yönelik uyarılarda bulundu. Vali Ustaoğlu, ayrıca Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ni de ziyaret ederek çalışmaları hakkında Başkan Kara’dan bilgi aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.