Vali Ustaoğlu, Vefa Sosyal Destek Gurubu Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Vali İsmail Ustaoğlu, koronavirüs salgını dolayısıyla alınan önlemler kapsamında yasaklama/kısıtlamaya tabi tutulan vatandaşlarımıza hizmet üretilmesi amacıyla oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmalarını yerinde inceledi.

25 Mart 2020 Çarşamba 16:00
Vali Ustaoğlu, Vefa Sosyal Destek Gurubu Çalışmalarını Yerinde İnceledi

112 Acil Servis Komuta Kontrol Merkezi, İl Emniyet Müdürlüğü Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü bünyesindeki 155 Haber Merkezi ve İl Jandarma Komutanlığının 156 Harekât Merkezini ziyaret eden Vali Ustaoğlu, beraberindeki İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir ve İl Emniyet Müdürü Metin Alper’den sunulan hizmetler hakkında bilgi aldı. İl Emniyet Müdürlüğünde, 155 ihbar hattına gelen bir çağrıyı da yanıtlayan Vali Ustaoğlu, vatandaşın çağrısını alarak talebin ivedilikle karşılanması talimatını verdi. Daha sonra burada görevli personele, Vefa Sosyal Destek Grubunun ve verdikleri hizmetin önemine dair değerlendirmelerde bulunan Vali Ustaoğlu, ihbar hatlarına gelen çağrıların itinayla değerlendirilmesini ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması için azami gayret gösterilmesini istedi. İncelemelerine Vakfıkebir ilçesinde, güvenlik güçlerinin uygulama noktasında devam eden Vali İsmail Ustaoğlu, şehre giriş yapan araçlara yönelik rutin asayiş ve trafik denetimlerinin yanı sıra, koronavirüs salgınına ilişkin tedbirler kapsamındaki uygulamaları da yerinde izledi.

Son Güncelleme: 25.03.2020 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.