Vali Ustaoğlu ,yangın yerinde inceleme yaptı

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu,Avrasya Üniversitesinin Yomra yerleşkesindeki fakülte binasına giderek yangın ile ilgili bilgiler aldı

12 Mart 2019 Salı 11:17
Vali Ustaoğlu ,yangın yerinde inceleme yaptı

Avrasya Üniversitesinin Yomra yerleşkesindeki fakülte binasında yangın çıktı. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğluu olay yerine giderek yangınla ilgili yetkililerden bilgi aldı, Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ömer Yıldız'a ve üniversite camiasına geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Ustaoğlu, “Yomra ilçemizde Üniversitemizin Mühendislik ve Mimarlık Fakültemizde sabah 09.00 civarında yangın meydana geliyor. Yangın binanın dış cephesinde meydana geldi. Kaplama olduğu için dış cepheyi sararak çatıda dahil yangın meydana geldi. Burada herhangi bir can kaybı yok. Burada 81 ilden öğrencimiz eğitim görüyor. Velilerimiz tedirgin olmasın. Öğrencilerimizin tahliyesi yapıldığı için can kaybımız yok. Soğutma işlemi devam ediyor” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.