Vali Ustaoğlu:“2018 LGS Sonuçlarına Göre Trabzon’un Türkiye Birinciliği Gurur Verici”

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu,2018 LGS Sonuçlarına Göre Trabzon’un Türkiye Birinciliği Gurur Verici” dedi.

27 Aralık 2018 Perşembe 10:47
Vali Ustaoğlu:“2018 LGS Sonuçlarına Göre Trabzon’un Türkiye Birinciliği Gurur Verici”

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon’un eğitim durumu ve 2018 LGS Türkiye birinciliğiyle ilgili il genelindeki okul müdürleriyle Trabzon Fen Lisesi’nde toplantı gerçekleştirdi.Toplantıya Vali İsmail Ustaoğlu’nun yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile okul müdürleri katıldı. 

2018 LGS sonuçlarına göre Trabzon’un başarısının gurur verici olduğunu ifade eden Vali Ustaoğlu “İlimizin LGS Türkiye birinciliği sonucuyla ilgili bizlere yaşattığı mutluluğu, gururu okul müdürlerimizle hem paylaşmak hem de  başarı hikayesinin devamını sağlamak ve sürekli hale getirmek için istişarelerde bulunacağız. Gurur verici bu başarıda alın teri ve çalışmalarıyla emeği geçen, başarının saç ayağı diye tabir ettiğimiz  öğrenci-veli öğretmen ilişkisinin çok güzel sonucunu burada yaşıyoruz.Mesleğe başladığım ilk günden itibaren eğitim bizim işimizin en önemli bir ayağı olmuş, üzerinde hassasiyetle durduğumuz bizim temel meselemiz olmuştur. İlimiz adına yakalanan bu başarının devamı açısından her birimize düşen  ciddi sorumluluk ve görev olduğunun bilinciyle bundan sonraki süreçte de sizlerle birlikte zaman zaman okullarımızı ziyaret edip başarı hikayesinin bundan sonraki süreçte de devamı adına  bizlere düşen ne varsa çalışma ve gayretin içerisinde de olacağız. Bu başarının 2010 yıllarından itibaren her yıl aşama aşama katlanarak arttığını görüyoruz. Bu sonucun tesadüf olmadığının farkındayız. Öğretmenlerimiz başta olmak üzere ailelerimizin çocuklarımıza gösterdiği ilgi, okul müdürlerimizin okuluna ve öğrencilerine hakim olması, öğrencilerin sadece dersleriyle değil ailelerinin sosyal durumlarının farkında olmanın titizliği içerisinde olmaları sonucunda yakalanan bir başarıdır. Bundan sonra elde edilen başarı çıtasını daha yukarıları çıkarmak için hep birlikte gerekli özeni ve gayreti göstereceğiz. Çocuklarımızın sosyal ve kültürel değerler ile milli ve manevi anlamında vatanına, milletine, bayrağına  bağlı olmaları için yapacağımız çalışmalar var."şeklinde konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.