Vali Ustaoğlu,Arsin İlçesinde incelemelerde bulundu

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu,Arsin'de incelemelerde bulunarak Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy’u makamında ziyaret etti.

24 Mayıs 2019 Cuma 14:54
Vali Ustaoğlu,Arsin İlçesinde incelemelerde bulundu

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy’u makamında ziyaret etti. Ustaoğlu, Belediyeyi ziyaret öncesinde Arsin’de kafes balıkçılığı yapan firmaların Arsin Limanındaki ilk hasatına ve ardından Arsin Organize Sanayi Bölgesindeki özel bir balıkçılık firmasına ait işletmeyi ziyaret etti. Ustaoğlu’na ziyaretinde Arsin Kaymakam Vekili Hasan Balcı ve İl Tarım ve Orman Müdürü Cahit Gülbay da eşlik etti. Vali Ustaoğlu, Gürsoy’a görevinde başarılar dilerken ilk hasatını yapan balıkçılara ise kolaylıklar diledi.

Vali Ustaoğlu’nun Arsin ilçesini ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan Gürsoy, “Sayın Valimize İlçemize ziyareti için teşekkür ediyoruz. İlçemize hem ekonomik hem de istihdam alanında katkı sağlayan balıkçı firmalarımıza da yeni sezonlarında kolaylıklar ve bol kazançlar diliyoruz. Arsin Limanında seri bir üretim söz konusu ve burada yaşanan bazı sıkıntılar var, bunları yerinde gördük ve inşallah en kısa sürede çözüme kavuşturacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.