Vali Ustaoğlu’nun 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

19 Eylül 2019 Perşembe 09:31
Vali Ustaoğlu’nun 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında Mukaddes vatanımız için terlerini ve kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran gazilerimizi minnet ve şükranla yad ediyorum. 

Tarihin hemen her devrinde devleti ve milletinin bekası uğrunda gözünü kırpmadan canını ortaya koyan şeref timsali gazilerimiz bizlere şanlı tarihimizin birer emanetleridir. Bu emanete sahip çıkmak dün olduğu gibi bugünde hepimiz için son derece kutsal bir görev olmakla beraber bu kutlu emanete hak ettiği değeri göstererek gelecek nesillere aktarmakta en önemli vazifelerimiz arasındadır.

Hem tarihte hem de bugün milleti ve devletinin ihtiyaç duyduğu her anda canını ortaya koymayı kendine borç bilip bu uğurda kanlarını akıtan gazilerimizi bir kez daha minnet duygularıyla selamlıyor bu vesileyle hem geçmişte hem de 15 Temmuz darbe girişimine karşı mücadele verirken ‘Gazi’ unvanıyla şereflenmiş devletimizin bu kutlu bekçilerinin 19 Eylül Gaziler Günü’nü bir kez daha tebrik ediyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.