Vali Ustaoğlu’nun Mevlid Kandili Mesajı

Trabzon Valisi  İsmail Ustaoğlu Mevlid Kandili dolasıyla bir mesaj yayımladı.

08 Kasım 2019 Cuma 10:21
Vali Ustaoğlu’nun Mevlid Kandili Mesajı

Trabzon Valisi  İsmail Ustaoğlu yayımladığı mesajında Beşeriyetin eşsiz rehberi, peygamberlik halkasının sonuncusu, alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili peygamberimiz Hz. Muhammet(s.a.v)’in dünyayı teşrifinin sene-i devriyesini bir kez daha birlik ve beraberlik duyguları içinde idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz. 

Hz. Peygamber söz, fiil ve uygulamalarıyla Müslümanlar ve bütün insanlık için her bakımdan en güzel örnektir. O, vahyin şekillendirdiği mükemmel hayatıyla beşeriyetin ufuk noktasıdır. İnsanlık için bir yol gösterici, ilahi bir nur, sönmeyen bir kandildir. O’nun doğumu, insanlık tarihinin en önemli hadiselerinden biridir. İnsanlığın çok büyük buhranlar yaşadığı bir dönemde akıllara, gönüllere ve ruhlara hitap ederek; bütün dünyaya huzurun, barışın, kardeşliğin ve güzel ahlakın egemen olacağı, örnek bir manevi ortamı tebliğ ve bizzat tatbik eden sevgili Peygamberimiz (s.a.v.) gerek hayat tarzı, gerekse söz ve düşünceleriyle insanlığın yolunu aydınlatmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Trabzonlu hemşehrilerimiz olmak üzere Aziz Milletimizin ve tüm İslam âleminin Mevlid Kandili ile Mevlid-i Nebi Haftasını tebrik ediyor, yüce Mevla'dan barış, huzur ve kardeşliğimize vesile olmasını diliyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.