Vatandaş Ciddi Arayış İçerisinde

Başkan Çiçek: “Göreve geldiğimiz günden itibaren var gücümüzle sahada çalışıyoruz. Yaptığımız istişarelerde vatandaşın yeni bir arayış içerisinde olduğuna şahitlik ettik.”

16 Kasım 2021 Salı 11:30
Vatandaş Ciddi Arayış İçerisinde

DEVA Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek gazetemize açıklamalarda bulundu. Çiçek: “Göreve geldiğimiz günden itibaren var gücümüzle çalışıyoruz. Enerjimiz var, tecrübemiz eksik olabilir ama öğreniyoruz. Sahada yaptığımız çalışmalarda insanların yeni bir arayış içerisinde olduğunu gördük.”

KİMSE MEMNUN DEĞİL

Bu şehirde yaşadığım için problemleri hissediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun altyapı ile ilgili adım atması cesaret isteyen bir durumdur ve takdir ediyoruz. Ancak işin yöntemi ve metodu böyle mi olmalıydı. Zannediyorum ki Başkan Zorluoğlu da dahil hiç kimse gidişattan memnun değildir

ÇAĞRIDA BULUNUYORUM

“Tabi ki bütün il başkanları olarak kıymetli şeyler söylemeye çalışıyoruz ama biraz havada kalıyor sanki. Şöyle bir ortam olsa tüm siyasi parti il başkanları aynı masa etrafında bir otursak, hem Trabzon’un sorunlarını, hem de ülke gündemini istişare etsek g üzel olmaz mı? Bu çağrıyı da yapmış olalım.”

Son Güncelleme: 16.11.2021 11:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.