Vatandaşların imdadına Büyükşehir yetişti

Trabzon’un Sürmene İlçesinde meydana gelen sel olayında mahsur kalan kalan 24 vatandaş Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kurtarıldı.

03 Ağustos 2020 Pazartesi 10:03
Vatandaşların imdadına Büyükşehir yetişti


Trabzon’un Sürmene İlçesi, Yeniay Mahallesi Baştımar Küme evlerinin bulunduğu bölgede yoğun yağış sonrası derenin taşmasıyla 24 vatandaş mahsur kaldı. Mahsur kalan vatandaşların ihbarı sonrası Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Sürmene İtfaiye Grup Amirliği personeli ile birlikte bölgeye ulaştı. Yolun çökmesi sonucu itfaiye ekiplerinin iki ayrı mevkiiden uzattığı merdiven ile mahsur kalan vatandaşlar 5 saatlik bir çalışmanın ardından bulundukları bölgeden kurtuldular. 
EKİPLERE TEŞEKKÜR ETTİLER
Kurtarılan vatandaşlar Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür ederek, “Bir anda yağmur bastırdı. Dere taşınca paniğe kapıldık. Mahalleyi terk etmek istedik ancak yol derenin altında kaldı. Son çare olarak itfaiye ekiplerini aradık. Saolsunlar hemen geldiler ve merdiven yardımı ile bizleri buradan kurtardılar. Personellere ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar. 
TEYAKKUZ HALİNDEYİZ
Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada ise, “Zaman zaman bölgemizde aşırı yağışlar sonrası bazı sorunlarla karşılaşıyoruz. Ekiplerimiz bu konularda her zaman teyakkuz halindedir. Bize ihbar geldiği anda hem merkezden hem de Sürmene İlçemizden arkadaşlarımız harekete geçmiş ve çok kısa bir sürede olay yerine ulaşmışlardır. 24 vatandaşımız kazasız belasız başarılı bir şekilde kurtarılmıştır” ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 03.08.2020 10:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.