Ve Maraş kapatılıyor

Trabzon’da yıllardır tartışılan gündem nihayet gerçekleşiyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kahramanmaraş Caddesi’ni yeniden düzenleniyor.

06 Eylül 2019 Cuma 09:30
Ve Maraş kapatılıyor

KALDIRIMLAR GENİŞLİYOR

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Kahramanmaraş Caddesi şehir içi trafiğinde yeni yapılacak planlama ile taşıtlara büyük oranda kapatılacak. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar neticesinde Kahramanmaraş Caddesi yeni düzenlemenin ardından taşıt trafiğine tek yönlü olarak hizmet verecek. Kahramanmaraş Caddesi’nde kaldırımlar genişleyerek yaya trafiğine daha ferah hizmet sunulacak.

DOLMUŞLAR SAHİLE

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kahramanmaraş Caddesi’nde yapılacak yeni düzenleme ile ilgili çalışmalarını yoğunlaştırırken şehir içi dolmuş depolama alanlarının da büyük olasılıkla sahil bandına alınacağı öğrenildi. Aynı zamanda, cazibesini kaybeden Gazipaşa Caddesi’nin de yeniden düzenlenerek şehir içi trafiğine hizmet sunması sağlanacak. Ayrıca her iki caddede peyzaj çalışmaları da yapılacak.


MAĞDUR ETMEDEN…

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu kısa süre önce yaptığı açıklamada, “Caddenin daraltılarak tek şeride düşürülmesi konusunda çalışıyoruz. Ortaya çıkacak tabloya göre Gazipaşa’yı da çift yönlü yapmak gerekecek” demişti. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de, “Maraş ve Gazipaşa önemli iki caddemiz. Bütün kesimleri mutlu edip mağdur etmeyecek bir çözüm bulunmalı” açıklamasında bulunmuştu.
 

sonnokta gazetesi 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.