Vehbi Koç İspanya'daki insanlık skandalına tepki gösterdi!

28 Haziran 2022 Salı 14:25
Vehbi Koç İspanya'daki insanlık skandalına tepki gösterdi!

Piri Reis Denizcilik Vakfı Başkanı, İş İnsanı Vehbi Koç İspanya'nın Kuzey Afrika'daki toprağı Melilla kentindeki Fas sınırında yaşanan düzensiz göçmen ölümlerinin bir insanlık skandalı olduğunu söyledi. 

Medeniyetsiz batının gerçek yüzünü gösterdiğini ifade eden Vehbi Koç "Batı bir kez daha gizli yüzünü gösterdi. Ukraynalı göçmenleri kırmızı halılarla ülkesine kabul eden batı Afrika bölgesinden Afganistan'dan Suriye'den gelen mültecileri Akdeniz'in soğuk sularında adeta hunharca katlediyor. Batının bu yaklaşımı ırkçılıktır, bir utanç vesikasıdır."dedi. 

Son yüzyılda insanlığın çok irtifa kaybettiğinin altını çizen Vehbi Koç açıklamasını şöyle sürdürdü: "Dünyada adil bir düzenin tesis edilmesi gerekiyor. Rusya'nın Suriye'de yaptığı savaşla Ukrayna'da yaptığı savaş arasında çok fark var. Batı dünyasının ve Avrupa'nın mültecilere gösterdiği davranış ile Ukraynalılara göstermiş olduğu davranış çok farklı. Bu durum batı dünyasında insanlığın bittiğini gözler önüne sermektedir. Bu insanlık dışı davranışlar Gayretullah'a dokunmaktan başka bir anlamı ifade etmez. Pandemi dönemi ile Ukrayna Savaşı'nın ardından dünyada yaşanan enerji ve gıda gibi krizler Allah'ın insanlığa ders niteliğindeki uyarılarıdır."

Türkiye'nin Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde insanlığa karşı yapılan bu zulme sessiz kalmadığını vurgulayan Vehbi Koç "Zulmün karşısındaki tek güç Türkiye, tek lider Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bizler zulme karşı olmak için Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkarak onun arkasında dimdik durmalıyız. Zulmün karşısına dik duran dünya 5'ten büyüktür diyen ve onların iğrençliklerinde her fırsatta yüzlerine çekinmeden çarpan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın izinden biz de bir itirazımızı yapacağız, safımızı belli edeceğiz. Bu tek kelimeyle hak ve batıl mücadelesidir. Eğer Hakk'tan yana olmazsak bu azap ateşi bizlere de dokunacaktır." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 28.06.2022 14:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.