VİRÜSLE MÜCADELE EKİBİ 7/24 ÇALIŞIYOR!

Arsin Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Koronavirüs’le mücadele ekibi 7/24 şekilde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

28 Mart 2020 Cumartesi 13:14
VİRÜSLE MÜCADELE EKİBİ  7/24 ÇALIŞIYOR!

Ekibin öncülüğünü yapan Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, “Ülkemizde Koronavirüs şüphesi görüldüğü andan itibaren Sağlık Bakanlığımızın ve diğer bakanlıklarımızın uyarıları doğrultusunda tedbirleri aldık. Arsin Belediyesi olarak özellikle temizlik ve hijyen çalışmalarını dezenfektan kullanarak gerçekleştirmeye başladık. Öncelik ve talep sırasına göre planlı bir şekilde toplu kullanım alanlarında dezenfekte çalışmaları yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bu süreçte Büyükşehir Belediyemizden de gerekli desteği tam manasıyla aldık” dedi.
VEFA DESTEK GRUBU OLUŞTURULDU 
Toplu ulaşım araçları ve durakları dezenfektenin yanı sıra bir çok noktada temizlik çalışması yaptıklarını ifade eden Başkan Gürsoy, “Başta Belediye binamız olmak üzere Kaymakamlık ve diğer kurum müdürlüklerimizde, STK’larda, lojman ve sitelerin ortak kullanım alanlarında, üst geçit ve ana merdivenlerde, ana caddelerimizde, Arsin OSB’de talep eden fabrikalarda ve benzeri bir çok yerde düzenli bir şekilde dezenfekte çalışmalarımız devam ediyor. Bakanlıklarımızın uyarılarını dikkate alıyor ve sık sık vatandaşlarımızı evde kalmaya davet ediyoruz. 65 yaş üstü ve kronik hastalarımız için sosyal vefa destek grubu oluşturuldu ve bu grup aracılığıyla ilçemizde talep eden yaşlılarımızın yanında yer alıyor ve taleplerini gideriyoruz” dedi.
SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZI TAKDİR EDİYORUZ 
Tedbiri elden bırakmamak gerektiğini belirten Başkan Gürsoy, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bakanlıklarımız süreci hassas ve dikkatli bir şekilde yürütüyor. Bizler de süreci an be an takip ediyor ve hemşerilerimiz hem dijital mecradan hem de mobil cep aracılığıyla hem de basın yoluyla uyarıyoruz ve yaptığımız çalışmaları da ifade ediyoruz. Bu süreçte sağlık çalışanlarımız takdire şayan ve özverili bir şekilde çalışmalarını yürütüyor, Allah hepsinden razı olsun ve yardımcısı olsun. Başta şahsım ve ailem olmak üzere Evde Kal kuralına uymakla beraber temizlik kurallarını da üst düzey bir şekilde uyarak çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Milletçe bir ve beraber olarak bu süreci inşallah atlatacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.