Yamakoğlu,yüzde 90'lık ilçe hizmet alamadı!

AK Parti’nin Köprübaşı’ndan yüzde 90 oy aldığını belirten AK Parti Köprübaşı Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Yamakoğlu, “Yüzde 90’lık oya en azından yüzde 10’luk hizmet gelmeliydi. Görev verilirse ilçeyi ayağa kaldıracağız” dedi.

14 Kasım 2018 Çarşamba 10:20
Yamakoğlu,yüzde 90'lık ilçe hizmet alamadı!

Köprübaşı’da AK Parti’nin kurucu isimlerinden, geçmiş dönemde ilçe başkanlığı yarışına katılan Muhammet Yamakoğlu 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Köprübaşı Belediye Başkan adaylığı için yarışacak. İlçe teşkilatına belediye başkan aday adaylığı müracıtını gerçekleştiren Yamakoğlu,  birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı. Köprübaşı’nın geri bırakıldığını savunan Yamukoğlu, ilçe yönetimini adeta topa tuttu. İşte Yamakoğlu’nun o açıklamaları:

YAPTIKLARI PUANTÖRLÜK

Yıllardır Köprübaşı, siyasetçilerin palavralarından başka bir şey görmüyor. Köprübaşı insanı ise uyanmıyor. İlçemiz öyle bir göç veriyor ki, adeta 5 yıl sonra konuşacak insan bulamayacağız. Bugüne kadar görev alanlar buna bir çözüm bulamadı, bulamayacaklar. Tek çare büyük projeler ortaya koymak ve uygulamaktır. Geçmiş belediye başkanlarının yaptıkları belediye başkanlığı değildir. Onların yaptığı puantörlüktür. Yaptıkları devletin belediyeye vermiş olduğu ödeneği personele dağıtmaktır. Köprübaşı'nın kalkınması için hiçbir proje yapmadılar. Yapmaya çalıştıklarında ise başarısız oldular.

İTHAL ADAYLARA KARŞIYIM

Şuanki Köprübaşı Belediye Başkan aday adayları tablosuna baktığımda saygıdeğer abilerim aday adayı olduklarını açıkladılar. Adaylıklarına saygım var ancak gerek çalışma vizyonum gerekse de kendime olan güvenimden dolayı AK Parti Köprübaşı Belediye Başkan aday adaylığı açıkladım. Herkese başarılar dilerim ancak ilçemizin ithal adaylara destek vermemesi gerekiyor. Köprübaşı’na hizmete talip olanların ilçede oturması gerektiğine inanıyorum. Seçmenin de buna duruma karşı olması gerektiğini belirtmek istiyorum.

HİZMETLERE BAKINCA UTANIYORUM

Bir Köprübaşılı olarak diğer ilçelerdeki çalışmalara baktığımda utanıyorum. Devletimiz bu kadar güçlüyken Köprübaşı’nın bu kadar zayıf kalmasına tahammül edemiyorum. Hedefim büyük projelerle Köprübaşı’nı Türkiye’ye tanıtmaktır. Boşuna zaman harcayıp başkalarının düşüncelerinin peşine gidecek bir durumumuz da yoktur. Genel Merkeze gidip de sırtını partinin kurmaylarına veren kişilerden Köprübaşı’na hiçbir fayda gelmez. Torpille gelen başkanlık Köprübaşı halkına lazım değil. Hiçbir siyasi mensuptan torpil beklemiyorum.

TAKDİR MİLLETİMİZİNDİR

Benim için önemli olan seçmenin bana verecek olduğu oylardır. Takdir milletindir. Köprübaşı belediye başkanlığının aday adayıyım. AK Parti’nin Köprübaşı’nda yüzde 90 oyu varken, ilçenin statüsü düşüyor. Bunun sebebi il teşkilatının ilçe seçimlerinde yaptığı atama sonucunda göreve getirilen başkanların hatalarıdır. Yüzde 90 oyu olan bir ilçeye en azından yüzde 10’luk bir hizmet gitmeliydi. Herkes tahsile bakıyor bu iş tahsil işi değil, meslek işidir, beceri işdir. Bu beceri de aşk da, istek de bizde fazlasıyla var.

Sonnokta gazetesi

Son Güncelleme: 14.11.2018 10:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.