Yasağı delen çay ocakları ve kahvehanelere zabıtadan baskın

Koronavirüsü önlemek amaçlı alınan tedbir kararları çerçevesinde kapalı olması gerektiği halde açık olan çay ocakları ve kahvehaneler faaliyetten men edildi.

20 Mart 2020 Cuma 14:52
Yasağı delen çay ocakları ve kahvehanelere zabıtadan baskın

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri tarafından söz konusu genelge kapsamında kapalı olması gereken ancak faaliyetlerine devam ettiği tespit edilen çay ocakları ve kahvehanelerine yasal işlem yapılarak faaliyetten men edildi.

İçişleri Bakanlığının genelgesiyle 16 Marttan itibaren geçici olarak kapatılan iş yerleri ile ilgili denetimler Trabzon’da hız kesmeden devam ediyor. Jandarma, Polis ve Zabıta ekipleri tarafından yapılan kontrollerde kapalı olması gereken ancak faaliyetlerine devam ettiği tespit edilen çay ocakları ve kahvehanelere yasal işlem yapıldığı bildirildi.
Trabzon Büyükşehir Belediyesinden edinilen bilgiye göre Trabzon İl Genelinde yapılan kontrollerde 233 işletme bilgilendirilerek kapatılırken, bu bilgilendirmeye uymayan 99 işletmeye ise cezai işlem uygulandığı kaydedildi. Kontrollerin aralıksız olarak sürdürüleceği kaydedilirken işletmelerin izin verilinceye kadar kapalı kalması gerektiği vurgulandı. 

 

Son Güncelleme: 20.03.2020 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.