Yatırımı değil israfı durdurun!

Trabzon’un bekleyen yatırımları için muhalefetten iktidara ortak ses,yatırımı değil israfı durdurun!

17 Eylül 2018 Pazartesi 09:25
Yatırımı değil israfı durdurun!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yatırımların duracağını belirten açıklamasının ardından muhalefetten sert tepki geldi. Muhalefet, yatırımların değil de israfın durması gerektiğini belirtti

DURMASI GEREKEN İKTİDAR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yatırımların duracağını belirtmesinin ardından muhalefet sert açıklamalar yaptı. CHP Parti Meclisi Üyesi Haluk Pekşen, “Ne yatırımı vardı ki sanki şehre yapılan. Beton israfı yapılıyordu sadece. Şimdi de yatırım durdurulacak deniyor. Bence durdurulacak olan tek şey var o da AKP iktidarıdır.”

ÇÖZÜM ÜRETİLEMİYOR
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ise yatırımdan ziyade israf ve yolsuzluğun önlenmesi gerektiğini belirterek, “Hükümet ekonomik krizle alakalı çözüm üretemiyor. İsraf ekonomisine son verilip yolsuzluklar ortadan kalkmalı. O zaman sıkıntı aşılır. Yatırımlar da memleketlerin faydasına olacak şekilde sıralanmalı” diye konuştu.

ŞEHİR ADINA KAYIP!
CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya da, “Trabzon’da yapılacağı söylenen projelerde durma durumu söz konusu olursa bu, şehir adına da ülke adına da büyük kayıp olur. Zaten Trabzon birçok anlamda eksik bırakılmış, mağdur edilmiş bir şehir. Tasarruf edilecekse yatırımdan değil kendi harcamalarında tasarruf etsinler” dedi.
 

sonnokta gazetesi 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.