Yavuz Karan son yolculuğuna uğurlanıyor

Ofisinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden CHP Parti Meclisi üyesi ve Trabzon eski il başkanı Yavuz Karan için tören düzenlendi.

06 Mart 2018 Salı 11:37
Yavuz Karan son yolculuğuna uğurlanıyor

Trabzon’da, ofisinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden CHP eski İl Başkanı ve Parti Meclisi (PM) üyesi Yavuz Karan, son yolculuğuna uğurlanıyor. 
Karan için İskenderpaşa Camii önünde bugün bir tören düzenlenirken törene, CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi, CHP Milletvekilleri, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Sivil Toplum kuruluşları temsilcileri ve partililer katıldı. 
Burada bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Güzide Uzun, Karan’ın kişiliğinden övgü ile söz ederek katılanlara teşekkür etti. CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi de Karan’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek CHP’nin yiğit bir evladını kaybettiğini söyledi. 
Konuşmaların ardından Karan’ın cenazesi kılınacak cenaze namazı için Akçaabat Kavaklı Rahman Camii'ne götürülürken, buradaki cenaze namazına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılması bekleniyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.