Yeni Caddy göz doldurdu

Yeni Caddy, Bahadır Otomotiv Volkswagen Plaza'da sergilenmeye başladı

10 Şubat 2021 Çarşamba 10:05
Yeni Caddy göz doldurdu

Bahadır Otomotiv Grup Markaları Satış Müdürü Ömer Kemerkaya, Dünya prömiyeri 3 ay önce yapılan yeni Caddy araçlarının pandemi dönemine denk gelmesiyle birlikte geçte olsa showroom’larda yerini alıp müşterilerin beğenisine sunulmaya başladığını belirtti.

Ömer Kemerkaya ayrıca yeni nesil Caddy’nin MQB Platformu’nda üretilen araçlar iken yeni Audi A3, yeni Golf, gibi aynı şase üzerine konumlandırılmış ve bir önceki nesil Caddy’e göre birçok farklılıkların olduğunu dile getirdi.

MOTORU DAHA VERİMLİ
Bahadır Otomotiv Ticari Araç Satış Şefi Ayberk Kamalı, yeni Caddy araçlar da kullanılan motorun daha güçlü ve verimli motorlar olduğunu (122 ps/ 320 Nm) yakıt tüketiminin bir önceki nesil Caddy’e göre yüzde 10-15 daha düşük olduğu belirtti.

Yeni Caddy başlıca özellikleri: Şerit takip sistemi, ön bölge asistanı, kör nokta, kendi kendine park etme ve park yerinden çıkma, hareketli ve yerinden çıkarılabilen arka koltuklar. Opsiyonel olarak da cam tavan sunulmaktadır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.