Yeni Polo hayran bırakıyor!

Volkswagen’in yeni Polo’su klasik ve kusursuz tasarımıyla dikkat çekerken, teknolojik özellikleri ile de fark yaratıyor

29 Eylül 2021 Çarşamba 11:25
Yeni Polo hayran bırakıyor!

Bahadır Otomotiv Satış Müdürü Ömer Kemerkaya, Volkswagen’in fark yaratan yeni Polo’su ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kemerkaya şunları dile getirdi: “İlk üretildiği 1975 yılından bu yana tüm dünyada 20 milyondan fazla satış adedine ulaşan, 6 nesildir olgunlaşarak geliştirilen yeni Polo, klasik ve kusursuz tasarımıyla segmentine her zaman yön vermiştir. Ürün kalitesi ve imajıyla benchmark olan modelimizi, yenilenen teknolojik özellikleri, ekipman seviyesi ve dijitalleşen versiyonuyla müşterilerimizin beğenisine sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Yeni Polo, mevcut Polo müşterilerimizin yanı sıra üst segment müşterilerimizin de dikkatini çekecektir.”

HER DETAY DİJİTAL

“Hem dış hem iç tasarımı olmak üzere her detayı dijitalleşen, modernleşen ve yenilenen 6. nesil Polo’nun makyajlı versiyonunda, ilk bakışta, yenilenen tamponlar ve yeni LED far grubu dikkat çekiyor. Ön ızgara Golf 8’inkine benzer bir hale gelirken, dekoratif ön krom şerit, yenilenen Volkswagen logosunun hizasında yer alıyor. Dört şeritli ve öne daha eğimli tasarlanan motor kaputu, makyaj öncesine göre Polo’ya çok daha sportif bir görünüm kazandırmıştır.”

YENİ TASARIM SPORTİF DURUŞ

“Profilden bakıldığında A sütunundan başlayan omuz çizgisi, önceki neslinde C sütununda son bulurken, yeni Polo’da bagaj kapağına kadar devam ediyor ve yenilenen arka far grubu ile bir bütünlük sağlanıyor. Ayrıca bir önceki nesline göre kıyaslandığında boyu 21 milimetre uzarken, yüksekliği 10 milimetre azalan yeni tasarım, sportif duruşun en önemli sebeplerinden. Yeni Polo’da Trendline, Comfortline ve Highline donanım isimlerinin yerini sırasıyla Impression, Life ve Style alıyor. Yeni Polo modelimiz, 1.0 litre MPI ve 1.0 litre TSI olmak üzere, 2 farklı benzinli motor; 5 ileri manuel ve 7 ileri DSG olmak üzere 2 farklı şanzıman ile pazara sunulmakta.”

KİŞİYE ÖZEL

“Yeni Polo, Passat, Touareg, Tiguan ve Golf’ten sonra Yarı Otonom Sürüş Asistanı “Travel Assist” sunulan 5. Volkswagen modelidir. Dijital kokpitte tüm donanım seviyelerinde 10.25 inçlik dijital gösterge paneli bulunmaktadır. Dijital gösterge paneli Life ve Style donanım seviyelerinde kişiye özel olarak ayarlanabilir. Bununla birlikte bilgi eğlence sistemleri ise Impression donanım seviyesinde 6,5 inç, Life ve Style donanım seviyelerinde ise 8 inç boyutundadır.

HER MODÜLDE 8 LED

“IQ. LIGHT-LED Matrix farlar ve dinamik uzun far asistanı “Dynamic Light Assist”, Touareg, Passat, Tiguan ve Golf 8’den sonra yeni Polo’da da sunulmaya başlanıyor. Her modülde 8 adet LED’den oluşan farlar; hava koşullarına, hızınıza, çevresel faktörlere göre birçok farklı aydınlatma fonksiyonu sunarken, dinamik uzun far asistanı sayesinde karşıdan gelen araçların rahatsız olmaması için ilgili LED modülünü kapatabiliyor. Yeni Polo’da dinamik sinyal lambaları, IQ. LIGHT-LED Matrix far sistemi ile beraber sunuluyor. Touch slider kontrollü klimatronikle, tamamen dijitalleşen yeni Polo’nun kliması artık touch slider ile kumanda ediliyor.”

Son Güncelleme: 29.09.2021 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.