Yeni sistem ülkemize hayırlı olsun

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Cumhurbaşkanlığı ve 27’nci dönem milletvekili seçimlerinin ardından yaptığı değerlendirmede, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

25 Haziran 2018 Pazartesi 14:43
Yeni sistem ülkemize hayırlı olsun

24 Haziran seçimlerinin rekor bir katılımla gerçekleşmesinin Türkiye’nin güçlü demokrasi geleneğini ortaya koyduğunu ifade eden TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, şu ifadeleri kullandı:“Seçimlerden başarıyla çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Cumhur ittifakını tebrik ediyoruz. Milletimiz iradesini sandıkta göstermiştir. Rekor bir katılım olması, halkın oylarının tamamının Meclis’te temsil edilmesini sağlamıştır. Yeni sistemin ülkemizin geleceğinde yeni kazanımlara yol açacağını düşünüyoruz. Seçimlerin ardından ekonomiye odaklanarak güçlü Türkiye için el birliği ile çalışma dönemi başlamıştır.”

Başkan Hacısalihoğlu seçimlerde Trabzon genelinde milletin iradesinin sandığa yansıdığını ifade ederek, “Milletimizin oyu ile göreve gelen siyasi partilerimizin temsilcilerini kutluyorum. Ülkemize, bölgemize ve ilimize hayırlara vesile olmasını canı gönülden diliyorum” dedi.

Son Güncelleme: 25.06.2018 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.