Yeni Yapılandırma Kanunu çevrimiçi seminerle iş dünyasına anlatılacak

Trabzon iş dünyasına yönelik düzenlenecek olan 7256 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu semineri, çevrimiçi olarak 3 Aralık Perşembe günü saat 15.00’de düzenlenecek.

01 Aralık 2020 Salı 16:35
Yeni Yapılandırma Kanunu çevrimiçi seminerle iş dünyasına anlatılacak

Trabzon Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı, Trabzon ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Günçavdı, 7256 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu kapsamında borçların yapılandırılması için 31 Aralık tarihine kadar süre olduğunu vurgulayarak, “Vergi, SGK prim borcu, Motorlu Taşıtlar Vergisi, Trafik Para Cezası, İdari Para Cezası, Öğrenim Kredisi, Ecrimisil gibi borçlarda yeniden yapılandırma fırsatı tanınmıştır. Bu kalemlerde borçları olanlara yapılandırmaya başvurmalarını öneriyoruz. Böylece hem vatandaşlarımız hem ülkemiz kazanmış olacak” dedi.

ÇEVRİMİÇİ SEMİNER 3 ARALIK’TA DÜZENLENECEK

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da yeni kanunun borcu olanlara büyük bir fırsat tanıdığını belirterek, “Yeni kanunun detaylarını Vergi Dairesi uzmanlarımız pandemi tedbirleri nedeniyle çevrimiçi olarak düzenlenecek seminerimizde iş dünyamıza anlatacak. Çevrimiçi seminerimiz 3 Aralık saat 15.00’te düzenlenecek. Üyelerimiz merak ettikleri soruları da uzmanlara sorma şansını bulacak” diye konuştu. Başkan Hacısalihoğlu, ziyaretin anısına Trabzon Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günçavdı’ya bir plaket takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.