Yeniden Refah Partisi Sahada En Etkili Parti

28 Aralık 2021 Salı 16:27
Yeniden Refah Partisi Sahada En Etkili Parti

Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanlığı 22-23 Aralık tarihinde Trabzon’da kalabalık bir grup ile saha çalışması yaptı. Genel Başkan yardımcılarından Mehmet AŞILA, Erkan İlyas HELVACI ve Cemil ÇOLAK, Teşkilat Başkan Yardımcısı Süleyman PULAT’ın katılımı ile yapılan çalışmada ilk gün Trabzon Merkez ilçede 11 noktada, ikinci gün ise Trabzon’un tüm ilçelerinde yapılan çalışmada 6300 olan üye sayısı 6751’e yükseldi.

Çalışma ile ilgili olarak Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mustafa DURMUŞ yaptığı açıklamada “Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanlığı olarak, 11 ekip ve 150 kişi ile yaptığımız çalışmada şunu gördük ki; Trabzon halkımızın Yeniden Refah Partimizin Genel Başkanı ve milli görüşün tek lideri Dr. Fatih ERBAKAN’a teveccühü çok fazla ve girdiğimiz tüm esnaflar bizi büyük bir ilgi ve memnuniyetle karşıladı. Bu anlamda üye olması yönünde teklif ettiğimiz her üç kişiden biri istekli olarak üye oldular ve 6300 olan üye sayımız bu çalışma ile 6751 kişiye ulaşmıştır. Buradan halkımızın Yeniden Refah Partisi iktidarını beklediği ve milli görüş hizmetlerinin tekrar tüm ülkede hakim olması beklentisi içinde olduklarını görmüş olduk. Bundan sonrada bu çalışmalarımızın devam edeceğini, seçim zamanı değil geçim zamanı da halkımızın yanında olacağımızı belirtmek isterim. Çalışma esnasında ekiplerimizden ilgi ve alakalarını esirgemeyen Trabzon halkımıza teşekkür ederim” dedi.

Ciddi bir yapılanması ve teşkilatı bulunan Yeniden Refah Partisi Trabzon’da etkili bir çalışma ve siyasi faaliyet yürütmektedir. Trabzon’da üye bakımından 3. Büyük parti konumuna yükselen Yeniden Refah Partisinin seçimlerde siyasi arenada etkin bir rol alacağı öngörülmektedir.

Son Güncelleme: 29.12.2021 14:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Barış SANDIKCI 2021-12-28 17:52:09

MaşAllah. Refah lı günler yakın inşaAllah