Yeşilay şube başkanı Boz'dan Kızılay'a ziyaret

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, Yeşilay’ın kardeş kuruluşlarından Türk Kızılay’ı Trabzon Şube’sini ziyaret etti.

03 Şubat 2020 Pazartesi 10:42
Yeşilay şube başkanı Boz'dan  Kızılay'a ziyaret

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, Yeşilay’ın kardeş kuruluşlarından Türk Kızılay’ı Trabzon Şube’sini ziyaret etti. Trabzon’da bağımlılıkla mücadele için yola çıkan ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezi’nin katkıları ile kente kazandırılan YEDAM ekibi ile Kızılay Trabzon Şube Başkanı Dr. Oğuz Kara’yı makamında ziyaret eden Boz, YEDAM’la ilgili bilgi verdi. Boz, Kızılay’ında Yeşilay gibi insanların yardımına koştuğunu ifade ederek, “Hem Türk Kızılayı hem de Yeşilay insanlığa faydalı hizmetler yapıyor. Kızılay gerek kan ihtiyacı, gerekse doğal afet ve yardıma muhtaçlara yardımı, Yeşilay’da bağımlılıkla mücadelede halkımızın yardımına koşuyor. İki kardeş kuruluş olarak Trabzon’da da birlikte projeler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Genel Merkezimizin büyük emeği ile bağımlılıkla mücadelede 16 yaş ve üstü bağımlılara ücretsiz ayakta tedavi ve psikolojik destek amaçlı Çukurçayır Mahallesinde Danışmanlık Merkezimiz faaliyete geçti. Psikologlarımız, sosyal hizmet ve halkla ilişkiler uzmanlarımızla çalışmalarımıza başlayacağız. Bağımlılıktan uzak sağlıklı gelecek için sağlıklı nesiller adına her an sahalardayız” dedi.  Kızılay Trabzon Şube Başkanı Dr. Oğuz Kara’da Boz ve ekibine ziyareti için teşekkür ederek, ortak projelerde her zaman yer alacağını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.