Yeşilay Ve Esnaf Odasından Anlamlı Protokol

17 Eylül 2021 Cuma 09:31
Yeşilay Ve Esnaf Odasından Anlamlı Protokol

Türkiye Yeşilay Cemiyeti ile Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (TESOB) protokol imzaladı. Türkiye Yeşilay Cemiyeti Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörü Köksal Boz, Trabzon Şube Başkanı Işıl Demir Güner ve yönetim kurulu, TESOB Başkanı Metin Kara’yı ziyaret etti. Yeşilay’ın Trabzon’da yaptığı faaliyetlerle ilgili bilgi veren Yeşilay ekibi, esnaf odaları ile protokol imzalayarak 28 bin esnafa Yeşilay ve Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM)’ı bilgilendirici SMS atıldı. 

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörü Köksal Boz ve Trabzon Şube Başkanı Işıl Demir Güner, TESOB Başkanı Metin Kara’ya Yeşilay’a gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti. Boz, “Sizler gibi Yeşilay gönüllüleri sayesinde bağımlılıktan uzak bir toplum hedefimize ulaşacağız inşallah. Zararlı alışkanlıklar hem insan vücuduna, hem aileye hem de topluma zarar veriyor. Esnaflarımız için yapacağımız çalışmalara verdiğiniz desteğe çok teşekkür ediyoruz. Çalışmalarımızda sizleri yanımızda görmek bizi mutlu etmiştir. YEDAM ekibimizle de bir çalışma planı organize ederek, esnaflara bağımlılıkla mücadele noktasında eğitim programları ve seminer çalışmalarımızı yapabiliriz” dedi.
TESOB Başkanı Metin Kara, Yeşilay’ın her türlü faaliyetine destek vereceğini ifade ederek, “Zararlı alışkanlıklardan uzak duran birisi olarak, sigara, alkol, tütün gibi insan vücuduna zararlı maddelere olan hassasiyetiniz için teşekkür ediyorum. Bu maddeleri kullanmayan birisi olarak her türlü desteği sizlere sunacağıma emin olabilirsiniz. Her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu.
Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Işıl Demir Güner, esnaf odaları ile birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını belirterek, TESOB Başkanı Metin Kara ile protokolü imzaladı. Güner, “Protokolümüz hayırlara vesile olsun. TESOB Başkanımız da Yeşilay gönüllüsü. İnşallah hep birlikte güzel çalışmalar yapacağız” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 17.09.2021 09:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.