Yıldızlı sahiline kanalizasyon arıtma tesisi kurma düşüncesi yanlıştır

Akçaabat Ülkü Ocakları Başkanı Melikşah Atasoy ,Büyükşehir Belediyesinin Akçaabat ilçemizin en güzel plajlarından ve doğal koy olan Yıldızlı sahiline kanalizasyon arıtma tesisi kurma düşüncesi yanlıştır.Büyükşehir Belediyesini bu kararından vazgeçmeye ortak aklı masaya yatırıp Akçaabat'ın ve Trabzon'un menfaatine olacak çözümler üretmeye davet ediyoruz dedi.

25 Kasım 2018 Pazar 15:48
Yıldızlı sahiline kanalizasyon arıtma tesisi kurma düşüncesi yanlıştır

Akçaabat Ülkü Ocakları Başkanı Melikşah Atasoy,Akçaabat, turizm konusunda ilerleme kaydetmekte her geçen gün çekim merkezi haline gelmektedir.Fabrikalaşmanın olmadığı, endüstriyel tarımın yok olduğu ilçemizin refah düzeyini arttıracak tek seçeneği turizmdir. Son yıllarda Arap turizmi ile nefes almaya çalışan ilçemiz Büyükşehir olmanın olumlu yanlarından yararlanamamakta hatta gelinen nokta itibarıyla olumsuz etkilenmektedir.

Büyükşehir Belediyesi Akçaabat'a yeterince hizmet getirmemekle birlikte Akçaabat'ın önünü kesmek istemektedir. İlçedeki etkin sivil toplum kuruşlarından Ülkü Ocakları olarak düşüncelerimizi paylaşmak istiyoruz. Büyükşehir Belediyesinin ilçemizin en güzel plajlarından ve doğal koy olan Yıldızlı sahiline kanalizasyon arıtma tesisi kurma düşüncesi yanlıştır.

Akçaabat'ı hiçe sayan proje eğer yapılırsa plaj yok olur. Büyükşehir’in başarısızlığı sonucu pis kokan Beşirli gibi Yıldızlı da pis kokuya boğulur. Arsa ve daire fiyatları düşer, Akçaabatlı zarar görür. Turist gelmez, esnaf kepenk kapatır. Hâlihazırda Akçaabat Belediyesinin bölgeyle ilgili çok geniş bir turizm projesi varken bunu yapmak yerine kanalizasyon projesi Akçaabat'ın marka değerini düşürecektir.Büyükşehir Belediyesini bu kararından vazgeçmeye ortak aklı masaya yatırıp Akçaabat'ın ve Trabzon'un menfaatine olacak çözümler üretmeye davet ediyoruz.Bu durum, Akçaabat’ı yok saymaktır. Biz Ülkü Ocakları olarak bu yok saymayı reddediyoruz dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.