Yine Farabi yine şikayet

Ktü Tıp Fakültesi'nde bu kez de çalışmayan klimalar gündem oldu.

19 Mayıs 2019 Pazar 12:17
Yine Farabi yine şikayet

Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Tıp Fakültesi’nde bu kez de çocukluk çağındaki kanser hastalarının kaldığı serviste klimalar çalışmıyor. Hasta yakınları hastalıkla değil hastanenin fiziki koşullarıyla mücadele ediyor

MUHATAP YOK!

Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Tıp Fakültesi’nin içerisinde bulunduğu mali tablo hastaları mağdur etmeye devam ediyor. Batmanın eşiğinde olduğu bilinen ve Sağlık Bakanlığı’na devredilmesi gündemde olan hastanede, maliyeti yüksek malzemelerin hasta yakınlarına aldırılması skandalının ardından şimdi de bazı servislerde klima çalışmaması hastaları isyan ettirdi. Hasta yakınları şikayetlerini iletecek muhatap bulamamaktan yakındı.

HEP HASTADAN GİDİYOR

Hastanenin borçlarına yönelik tasarruf tedbirlerinin hep hastalarla alakalı kalemlerde alınması da şikayetler arasında yer aldı. Farabi Tıp Fakültesi’nin çocukluk çağındaki kanser hastalarının kaldığı pediatrik hematoloji onkoloji servisinde klimaların çalışmaması ise bardağı taşıran son damla oldu. Hasta yakınları “Serviste boğuluyoruz, cam açamıyoruz. Günlerdir mücadele ediyoruz. Sağlık bakanlığı ilgilenmiyor. Sesimizi duyuramıyoruz” dedi.

sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bülent Durmuş 2021-06-24 14:35:42

KTÜ Farabi, malülen emeklilik yenileme için sevkle geldik. Ben hayatımda bu kadar yorulmadım babam felçli yolculuk yapamıyor ve biz 2 haftadır Giresun Trabzon arası koşturuyoruz özellikle Göz polikliniği ve bir kaç farklı poliklinik çalışan stajermi dir ne dir bu genç doktorların kibiri sekreterlerin ukale davranışları. Eyer gelecekte bunlara emanetsek gerçekten çekeceğimiz var. Nereye yazim nereye şikayet edim bilemedim. Göz muayenesi yüzünden maaş kesilecek üzerine kredi var zar zor gecinen bir aileyiz. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın hepsini.