Yok mu bu sesi duyan?

Limanı kum kapattı, 5 aydır hiçbir balıkçı denize açılamadı… Balıkçılar sesleniyor: “Sesimizi duyacak bir yetkili yok mu?”

09 Mart 2020 Pazartesi 09:20
Yok mu bu sesi duyan?

KİMSE İLGİLENMİYOR

Trabzon’un Akçaabat ilçesi Söğütlü Mahallesi’nde TRT Müdürlüğünün hemen arkasındaki liman kum dolduğu için balıkçılar esir kaldı. 5 aydır balıkçılık ya da gezi için denize açılamadıklarını belirten kayık sahipleri “Başvurmadığımız yer kalmadı fakat kimse ilgilenmiyor. Yok mu bizi bu esaretten kurtaracak?” diye seslendiler.

SESİMİZİ DUYAN YOK

Konuyla ilgili bilgi veren kayık sahiplerinden Taner Yavruoğlu, Akçaabat Kaymakamlığı ve Akçaabat Belediyesine başvurduklarını ifade ederek “Kayıklarımız aylardır burada kaldı. Burası resmiyette liman değil ama yıllardır balıkçılık yapılıyor. Büyükşehir olmadan önce Söğütlü Belediyesiyle çözüyorduk. Şimdi sesimizi duyan yok.” dedi. 

sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.