Yolda kalanlara yoldaş oldu.

16 Mart 2022 Çarşamba 12:57
Yolda kalanlara yoldaş oldu.

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Karadeniz Bölge Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Özer, zorlu kış şartlarından dolayı yollarda kalan Türk TIR şoförlerine yoldaş olmak için Trabzon’dan yola çıktı. İhracat yüklerini Kafkas Ülkelerine taşıyan ve Kazbeği Dağının kapalı olmasından yollarda mağdur olan TIR şoförleri için yüzlerce Trabzon ekmeği ve simidi alarak yola çıkan Özer, “Şoförlerimize yoldaş olmak için yola çıktık. Biz bize yeteriz” dedi.
Özer, “Ülkemizin ihracatını Gürcistan üzeri Kafkas ülkelerine götürmek üzere yola çıkan ve günlerdir yolarda kalan şoförlerimize moral olmak için yüzlerce simit ve ekmek alarak yola çıktık. Şoförlerimiz Gürcistan’da mahsur kaldılar. Bizim yapabileceğimiz onlara umut olmak, moral vermek. Yanımıza da Trabzon ekmeğimiz ve simidimizi aldık. Şoförlerimiz ile bölüşeceğiz, onların sofralarına misafir olacağız. Manevi olarak şoförlerimize moral vermek için Gürcistan’ın Rusya sınırı Vladikavgaz Bölgesi Kazbeği Dağı’na gidiyoruz. Allah yolda kalan tüm şoförlerimizin yardımcısı olsun” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.