Yomra'da meclis krizi!

Yomra'da Belediye meclisi AK Parti grubunun katılmaması nedeniyle yapılamadı

01 Haziran 2021 Salı 16:32
Yomra'da meclis krizi!

Yomra Belediyesi Haziran Ayı Meclisi AK Parti Grubunun katılmamasından dolayı ertelendi. Saygı duruşu ve istiklal marşısından sonra  Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, “Meclis’in katip üyelerinin olmamasından dolayı meclisi açamıyoruz. Yasal süre olan 3 gün sonra meclis tekrar toplanacak” dedi.

SORUN BİZDEN KAYNAKLI DEĞİL
Konuyla ilgili açıklama yapan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık "AK Parti gurbu bugün yapılan meclis toplantısına katılmadı. Katip üyelerin onlarda olmasından dolayı meclisimizi yapamadık. 3 gün sonraya ertelendi. 3 gün sonra meclisimizi gerçekleştireceğiz. Yapılan davranışa anlam veremedim. Bizden kaynaklanan bir sorun, bize karşı bir tepki olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta çoğunluk AK Parti grubunda, bir tepki olacaksa bunu meclis salonunda rahatlıkla gerçekleştirebileceklerini düşünüyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.