Yomra için bir araya geldiler

Yomra Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen sabah kahvaltısında Yomra protokolü, muhtarlar ve İstanbul Yomralılar Derneği yönetim kurulu ile bir araya geldi.

29 Ocak 2018 Pazartesi 12:51
Yomra için bir araya geldiler

Toplantıya Yomra Kaymakamı Hasan Balcı’nın yanı sıra, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Avni Adanur, İYİ Parti İlçe Başkanı Gündoğdu İskender, mahalle muhtarları ve İstanbul’dan gelen dernek yöneticileri katılırken, toplantının açılış konuşmasını yapan Yomra Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Gençtürk, birlik ve beraberlik toplantısına iştirak eden herkese teşekkür ederek “Bizleri onurlandırdınız. Kaynaşma toplantımıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Yomra Muhtarlar Derneği olarak Yomra’mız için yapılan her türlü oluşumda bir ve beraberiz” dedi.
Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ise yaptığı konuşmada “Dernekler, sivil toplum kuruluşlarının ilk basamağıdır. Birlikteliği, dayanışmayı, yardımlaşmayı, kültürel varlıkları ortaya çıkararak yaşatmayı ve geliştirmeyi amaçlar. Üyeler ve hemşeriler arası iletişim kurulmasını sağlar. Biz Yomra Belediyesi olarak sivil toplum örgütlerimizin her zaman yanındayız. Esas başarı güzel şeyler yapmak, güzel şeylere vesile olmak ve insanların gönlünde yer tutmaktır. Her ne makam ve mevkide olursak, hangi sıfatla toplum içinde yer alıyorsak alalım hayra vesile olmak kadar güzel bir şey yoktur. Bu manada çalışmalarınızdan ötürü teşekkür ediyoruz. Her daim derneğimizin yanındayız. Geçtiğimiz yıl güzel bir organizasyonla güzel bir geceye imza attık. İnşallah bu yıl da bir aksilik olmadan gecemizi gerçekleştiririz” diye konuştu.
İstanbul Yomralılar Derneği Başkanı Şahin Çakır ise 10 Mart’ta İstanbul’da gerçekleştirecekleri birlik ve beraberlik gecesine güzel bir organizasyonla hazırladıklarını belirterek, “Burada kaynaşmamıza vesile olan muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Kaymakamımız ve belediye başkanımız sağ olsun her konuda yanımızdadır. Bundan önceki yıllarda birçok gecede bir araya geldik. 10 Mart’ta düzenleyeceğimiz gecemize bütün Yomralı hemşerilerimizi davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
Toplantının kapanış konuşmasını yapan Yomra Kaymakamı Hasan Balcı da “Geçtiğimiz yıl geceye katılmıştık. İnşallah bu yılda üzerine koyarak gecemizi gerçekleştireceğiz. Tabi ki bir araya gelmek, kaynaşmak ve birleşmek çok güzel. Bu tür organizasyonların somut adımlarla ilçemize yatırım, kültür, sanat, ekonomi ve eğitim anlamında katkılar sağlaması çok önemli. İnşallah bu anlamda da önemli bir adım olur. Organizasyonu düzenleyenlere çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.