Yomra Şampiyonları bağrına bastı

11 Ekim 2021 Pazartesi 13:46
Yomra Şampiyonları bağrına bastı

TEKNOFEST 2021 Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde dereceye giren Yomra Gençlik Merkezi Teknoloji Kulübü Yomra’da araçını tanıttı.   
Yomra Gençlik Merkezi Enerji Teknolojileri Topluluğu TEKNOFEST 2021 Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde aldıkları dereceyi Yomra Gençlik merkezinde ilçenin ileri gelenlerine tanıttılar.
Yomra Gençlik Merkezindeki programa İlçe Kaymakamı Muhammet Öztabak,  Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Abdulkadir Özdemir,  MHP İlçe Başkanı Osman Salih Dilaveroğlu,  CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ve CHP İl yöneticileri, CHP İlçe Başkanı Erol Pekşen, İYİ Parti ilçe Başkanı Zekeriya Akgül, Deva Partisi İlçe Başkanı Funda Çuvalcı, Yomra Esnaf Odası Başkanı Mustafa Şimşek, Yomra Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Asım Adakul,  Yomra Müftüsü Celal Malkoç, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti İlçe Yöneticileri ve daire amirleri katıldı.
Programda Yomra Gençlik Müdürü Cengiz Aydoğdu, program ve yarışmayla ilgili bilgi verdi. Daha sonra Yomra Gençlik Merkezi, Enerji Teknolojileri Topluluğu Proje lideri Barış Koçal TEKNOFEST 2021 Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde ki süreci, yarışmaları ve ödül töreniyle ilgili bilgiler verdi.

İlçe Kaymakamı Muhammet Öztabak, Barış Koçal’ı ekibini ve Gençlik Merkezi Müdürü Cengiz Aydoğdu’yu tebrik etti. Kaymakam Öztabak yaptığı açıklamada, “Ülkemizin teknoloji konusun da son yıllarda büyük atılım içerisinde. Bu çabanın ve gayretin karşılığı olarak ilçemiz Yomra’dan gençlik merkezinin bünyesinde ve KTÜ’lü öğrencilerle birlikte gösterdikleri başarı bizleri gururlandırmıştır. Destek olanları ve emeği geçenleri kutuluyorum. Budan sonra bize düşen ve birazda gayretle bu çalışmaları kesintiye uğratmadan devem ettirerek ülkemiz dünya devletleri arasında zirveye ulaştırmaktır” dedi.
Yomra Gençlik Merkezi Müdürü Cengiz Aydoğdu’da katılımcılara teşekkür ederek, “TEKNOFEST Şampiyona olan gençlerimizi ve aracımızı Yomra Gençlik Merkezimizde Yomra ile buluşturduk. Görmüş olduğumuz ilgi bizleri ziyadesiylem memnun etti. Burada bulanan ve destek veren herkese kurumum, şahsım ve genç arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum” dedi. 
Daha sonra takım lideri tarafından katılımcılara araç üzerinde yapılan yenilikler ve son teknolojik değişimler tanıtıldı.

Son Güncelleme: 11.10.2021 13:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.