Yomra Sanayi sitesi çok kazandıracak

Trabzon’un Yomra ilçesinde Varlıbaş Holding tarafından yapımına başlanılan Yomra Sanayi Sitesi ile ilgili VARYAP Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çağlar Turan önemli açıklamalarda bulundu.

08 Mart 2018 Perşembe 13:51
Yomra Sanayi sitesi çok kazandıracak

Türkiye’nin Lider İnşaat Şirketlerinden Varlıbaş Holding VARYAP ‘Yomra Sanayi Sitesi i projesine ilgi yoğun olunca İstanbul’dan gelen satış ekipleriyle Trabzon’da ki satış ofisi sayısı ikiye çıkarıldı. Varlıbaş Avm ve Novotel’deki satış ofislerinde Satış Ekipleri haftanın 7 günü hizmet vermeye devam ediyor. Bu yoğunluk ve halen hemşerilerimizin bir kısmının projeyi yeni öğrenmeleri sebebiyle Sanayi Sitesi için bölgeye özel lansman koşulları 31 Mart’a kadar uzatıldı. Mart sonu itibariyle lansmana özel satış koşulları sona erecektir. Konuyla ilgili detay bilgi almak isteyenlere 0531 170 34 21 numaralı telefondan destek verilmektedir Proje detayları yomrasanayisitesi.com internet sitesinde yer almaktadır. Nisan ayı sonunda başlaması düşünülen inşaat çalışmaları ise yoğun ilgi nedeniyle Mart ayına çekildi. Şimdiden arsa üzerinde işaretlemeler ve hangi bloğun nereye konulacağı belirlendi ve sondaj çalışmalarına başlandı.

TRABZON ÇOK BEĞENDİ

Yatırıma olan ilgi, proje detayları ve lansman avantajları ile ilgili görüştüğümüz yıllardır VARYAP’da büyük projelerin satışlarının başında bulunmuş olan VARYAP Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çağlar Turan “Trabzon’da VARYAP ile güzel bir projeye imza atılmasından ve satışları yöneten tarafta olmaktan mutluluk duyuyorum, ilgi alaka çok iyi, Trabzonlular projeye gayet ilgili , her gün 80-90 kişi satış ofislerimize geliyor, herkes projeyi çok beğendi” dedi. Uphillcourt Ataşehir, VARYAP Meridian, VARYAP Plaza Pendik ,Varyap Yalıkavak Residences Hotel&Beach gibi projelerin satışlarını yönetmiş Trabzonlu Çağlar Turan bu projenin farklı olduğunu belirterek “Yomra Sanayi Sitesi projemizde fiyat - kira çarpanı ilişkisini incelediğimizde yatırımın geri dönüşünün daha kısa olmasının hemşerilerimize büyük kar sağlayacağını bunun da lansman koşullarındaki avantajlı seçenekler olduğunu ifade etti ‘’.

SATIŞ SONRASI HİZMETE DEVAM

VARYAP’ın satış sonrasında da hizmet vereceğini, yatırımcılara her zaman uzman ekibiyle destek olacaklarını belirten Turan "Proje sonunda ikinci el kiralamalarda, VARYAP satış sonrası ve teslim ekibimiz hizmet vermeyi sürdürecektir. Teslimle birlikte sanayi sitesinin hızlı dolacağını öngörmekteyiz, bu suretle de kalan dükkanların hızlı bir şekilde kiralanması mümkün olacaktır. Burada yatırımcı olarak alım yapanların çok büyük avantajı olduğunu söyleyebiliriz. Bu doğrultuda kira oranları arz-talep dengesi içinde hızlı bir şekilde oturacak ve rayiçlerin üstüne çıkacaktır. Bu durumda gayrimenkulün kıymeti arttığından değeri de normalin üzerinde arttıracaktır.” dedi.

LANSMANA ÖZEL KOŞULLAR

Turan son olarak Mart ayı sonuna kadar sürecek olan lansmana özel koşulları da hatırlatarak “ Trabzon’daki Yomra Sanayi sitesi için gerçekleştirilen lansmana özel ödeme koşulları 31 Mart 2018 tarihinde sona eriyor. Trabzon ve bölge girişimcilerine birçok kolaylık sağlanan bu özel lansman koşullarından yararlanmak isteyenler 31 Mart tarihine kadar Varlıbaş AVM ve Novotel’deki satış ofislerimize müracaat edebilirler. Trabzon’daki yoğun ilgi nedeniyle İstanbul Satış ofisimizden uzman kişiler Trabzon’a gelerek çalışmalara katılmışlardı, burada iyi bir ekip kurduk ve bu ekiplerimiz sayesinde gelen taleplere en hızlı ve makul şekilde cevap vermeye gayret ediyoruz” diye konuştu.

YEPYENİ BİR BAKIŞ AÇISI

Trabzon’a değer katacak Yomra Sanayi sitesi, eşsiz konumu ve her sektöre hitap eden büyüklükteki işyerleri ve dükkanları ile iş dünyasına yepyeni bir bakış açısı getirecek. Site içerisinde kapalı alanı 100 m2 ile 900 m2 arasında değişen; birleştirmeye, büyütmeye müsait, farklı kullanım alternatiflerine uygun şekilde planlanan işyerleri ve 30 m2 ile 2000 m2 arasında değişen dükkanlar bulunmakta. Göz alıcı mimarisinin yanı sıra Varyap ayrıcalığını hissettiren inşaat ve malzeme kalitesi ile Yomra Sanayi Sitesi sahiplerine ve bölgeye değer katacak bir yatırım olacak. 45.000 metrekarelik arsa üzerine inşa edilecek olan Yomra Sanayi Sitesi, ofis binası, mescidi, restoranları, marketi, banka şubesi, konaklama olanağı ve berberden eczaneye günlük ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabileceğiniz sosyal çarşısı ile sanayi sitesi kavramına yepyeni bir bakış açısı getiriyor.

SEKTÖR SEKTÖR BÖLÜMLENDİRİLDİ

Kendi içinde bir ticari reaksiyonu başlatacak olan Yomra Sanayi sitesinde sektör sektör ayrılan kısımlarda her sektör kendi alanındaki işletmelerle bir çatı altında olacak. . İnşaat malzemesi ,makine ekipman, nakliye lojistik, madeni eşya/imalat satış, ısıtma/soğutma, zirai alet imalat satış ve tamir, iş İmkanları, oto aksesuar , ağaç-mobilya İmalathaneleri elektrikçiler, demir atölyeleri, oto tamircileri , alüminyum-PVC atölyeleri , hırdavat-nalburiye Grupları . beyaz eşya satış ve tamircileri , tekstil Atölyeleri gibi çok sayıda ayrı iş kolunun buluşacağı Yomra Sanayi Sitesi şehir merkezine olan yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Trabzon’dan 20 dakika mesafede yer alan bu çok kazançlı yatırım, Trabzon Havalimanına 11 km, Trabzon Sanayi Sitesi’ne, 14 km , Trabzon Limanı’na, 16 km, Varlıbaş AVM’ye 18 km, TOKİ Araklı Sanayi Sitesi’ne 20 km Trabzonspor Şenol Güneş Stadyumu’na sadece 23 km yakınlıkta yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.