Yomra’daki uçağın akıbeti belli oldu!

Trabzon’da pistten çıkan uçağın ne olacağı sorusu cevabını buldu

31 Mart 2021 Çarşamba 15:14
Yomra’daki uçağın akıbeti belli oldu!

Trabzon’da pistten çıkan ve daha sonra iskelet kısmı Yomra’ya getirilen uçağın ne olacağı ile alakalı soru cevabını buldu. 

Uçağın Trabzonlu 3 işadamının oluşturduğu ortaklık tarafından alınıp, restore edildikten sonra pide ağırlıklı bir restorana çevrileceği belirtildi.

Paylaşılan proje görsellerinde havaalanı konsepti içerisinde gözetleme kulesi ayrıntısı da dikkat çekti.

Konuyla ilgili girişimcilerden Temel Şükrü Yılmaz yaptığı açıklamada uçağın yalnızca Türkiye'nin gündeminde değil dünyanın da gündeminde olduğunu belirterek, "Yapmış olduğumuz projeye olumlu destek veren Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'a teşekkür ediyoruz. Bu uçak dünyanın gündeminde olan bir uçak dolayısıyla projemizden bütün dünya haberdar olacak.

Bu sebeple projemizi çok hassas bir şekilde yürütüyoruz. Belki de dünyada ilk olacak olan bu projede pide severler uçakta pide yeme imkânına kavuşacak. Çok güzel bir proje olacak, Yomra'nın Trabzon'un ve belki de Türkiye'nin sembolü haline gelecek" dedi.

BELEDİYE'DEN TEK KURUŞ ÇIKMAYACAK!
Yomra'daki uçak enkazı için yapılacak olan projede belediye kasasından harcama yapılmayacağını ifade eden Yomra Belediye Başkanı Musta Bıyık, "Yomra'mızda bulunan uçak enkazını, belediyemizin kasasından tek kuruş çıkmayacak şekilde tüm Karadeniz'in hizmetine sunuyoruz. Sancak Mahallemizde bulunan, belediyemize ait olan ve kiracılarımız tarafından işletilen çay bahçesine kurulacak olan uçak, pide salonu olarak hizmet verecek. 4 milyon TL'yi bulan tüm kurulum ve yapım maliyeti işletmeciler tarafından karşılanacak. Yomra'mıza hayırlı olsun." dedi.

Son Güncelleme: 01.04.2021 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.