Yuvalarda huzur yok!

Gerek huzurevinden gerekse de çocuk yuvasından pis kokular geliyor

31 Ocak 2018 Çarşamba 09:21
Yuvalarda  huzur yok!

Trabzon Yaşlı Bakım Merkezi’nde yaşlıların maaşlarının eksik verildiği iddia ediliyor. Çocuk yuvasında ise miniklere gelen hediyeler ise dışarıya servis ediliyor

MAAŞLAR NE OLDU?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Trabzon Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Trabzon Çocuk Yuvası’ndan çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Huzurevi’nde kalan yaşlıların kendi aylıklarının Huzurevi çalışanları tarafından çekilip, birkaç aydır taraflarına iletmedikleri iddia edildi. Konu hakkında soruşturma başlatıldığı da öğrenildi. Öte yandan bakıcıların yaşlıların fazla tuvalete çıkmamaları için yemeklerine ilaçlar kattıkları da ileri sürüldü.

EŞYALAR DAĞITILDI

Bir başka çarpıcı iddia ise Trabzon Çocuk Yuvası’ndan geldi. İddiaya göre vatandaşlar tarafından çocukların ihtiyacını karşılamak için yuvaya getirdikleri çeşitli eşyaların bazı yuva çalışanları tarafından çocuklara ulaştırılmadığı öğrenildi. Çocuk yuvasına gelen eşyaların kişisel amaçlarla yuva dışına çıkarıldığı ve bazı kişilere hediye olarak verildiği ileri sürüldü. Olayı duyan bazı vatandaşlar, “Bu nasıl insanlık” diye duruma tepki gösterdiler.

sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.