Zorluoğlu Mesaiye Kalan Personeli İle Bayramlaştı

04 Mayıs 2022 Çarşamba 11:47
Zorluoğlu Mesaiye Kalan Personeli İle Bayramlaştı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu mesaiye kalan personelleri ile bayramda bir araya geldi. Zorluoğlu ayrıca Trabzon’da Belediye Başkanlığı yapan Suat Oyman ve Ahmet Karanis’in mezarını ziyaret etti. 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bayram günü münasebetiyle Büyükşehir Belediyesi’nde mesaiye kalan personelle bir araya geldi. Bilgi İşlem Dairesi, Mezarlıklar Dairesi, Ulaşım Dairesi, Zabıta Dairesi ve İtfaiye Dairesi Personeli ile bir araya gelen Başkan Zorluoğlu, “Bayramda da özveri ile çalışıyorsunuz. Bunu görüyor ve hissediyoruz. Sizlerin ve aileleriniz bayramını kutlarım. Ben göreve ilk geldiğimde de söylemiştim, şimdi de söylüyorum 'personel mutlu olursa bende mutlu olurum. Personel mutlu olursa bu şehre güzel işler yaparız' diye. Onun için personel maaşlarında o dönemde iyileştirmeler yaptık. Şimdi yeniden görüşmeler yapıyoruz. Ben belediye başkanı olarak elimden geleni yapacağım” dedi. Bilgi İşlem Dairesi'ne bağlı Trabzon İletişim Koordinasyon Merkezi'ni (TİKOM) ziyareti sırasında gelen çağrıya cevap veren Başkan Zorluoğlu, vatandaşın talebini alarak anında ilgili daireye bildirdi. Karşısında Zorluoğlu’nun olduğu öğrenen vatandaş ise şaşkınlığını gizleyemedi.
Öte yandan Başkan Zorluoğlu, Bahçecik mahallesinde bulunan mezarlıkta eski belediye başkanlarımızdan Ahmet Karanis ve Suat Oyman’ın mezarlarını ziyaret ederek dua okudu. Zorluoğlu ayrıca mezarlık ziyaretinde bulunan vatandaşlarla da bir bir bayramlaştı.

Son Güncelleme: 04.05.2022 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.