Zorluoğlu'ndan 'Babalar Günü' mesajı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

21 Haziran 2021 Pazartesi 11:01
Zorluoğlu'ndan 'Babalar Günü' mesajı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, ailesi için her türlü fedakârlığı üstlenen, onların mutluluğunu kendi mutluluğu sayan babaların sadece bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini belirterek şu ifadeleri kullandı; 

“Hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran babalarımız, karşılıksız sevgi ve fedakârlığın timsalidir. Bizi biz yapan değerlerin başında güçlü aile yapısı gelmektedir ve ailelerin temel direği olarak görülen babalar; adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı gibi kavramların kuşaktan kuşağa aktarılmasında da belirleyici bir rol üstlenmektedir. Çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için özveriyle çaba harcayan babaların gönüllerinin her zaman hoş tutulması, vefa duygusunun da bir gereğidir. Ben de kendi adıma, daha çocuk yaşlarda babamdan öğrendiğim insanlara sevgi ve saygı göstermek, dürüstlük, çalışkanlık, vatana, millete bağlılık gibi değerleri hayatının her anında özümsemiş biri olarak, çocuklarıma da aynı değerleri aktarabilmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, hayatı boyunca maddi manevi tüm imkanlarını ailesi için seferber eden, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyor; ahirete irtihal etmiş babalarımızı rahmetle ve minnetle yad ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.